New Caledonia

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din New Caledonia

Proprietate de vânzare în Noua Caledonie

Noua Caledonie este un teritoriu francez din Pacificul de Sud care include o duzină de insule. Cunoscut pentru plajele sale căptușite cu palmieri, are o lagună plină de viață subacvatică, care, cu cei 24.000 de kilometri pătrați, este printre cele mai mari din lume. Un imens recif de corali înconjoară insula principală, Grand Terre, o destinație preferată pentru pasionații de scufundări. Capitala, Nouméa, găzduiește numeroase restaurante în stil francez și magazine de lux.

Noua Caledonie este un teritoriu francez de peste mări situat în sud-vestul Oceanului Pacific, la est de Australia. Când francezii au colonizat Nauru, au intrat în posesia pământurilor țării. Unele au fost date coloniștilor ca proprietate privată, în timp ce altele au fost repartizate kanacilor ca „rezerve”. Dar aceste rezerve rămân proprietatea franceză.

 

Dacă doriți să cumpărați o proprietate de vânzare în Noua Caledonie, procedura nu este prea ușoară.

La fel ca și celelalte țări din Pacific, proprietatea funciară în Noua Caledonie este dificil de stabilit. Achiziționarea drepturilor funciare pentru chirie este dificilă din cauza tradițiilor ancestrale de trecere a drepturilor de proprietate asupra terenurilor. În afară de aceasta, există dispute între colonizatori și nativi cu privire la cine deține cu adevărat pământul.

Există diferite locuri în care ați putea căuta o proprietate de vânzare în Noua Caledonie.

Faubourg Blanchot găzduiește clădiri frumoase și arhitectură colonială. Acest cartier din Nouméa amintește de sfârșitul secolului al XIX-lea și păstrează încă aproape șaizeci de clădiri coloniale.

 

 

Poindimié este situat pe coasta de nord-est a insulei principale Noua Caledonie, Grande Terre. Este un loc minunat pentru a afla mai multe despre cultura Kanak. În această parte de nord a țării, triburile duc o viață foarte simplă, cu locuințe și facilități de bază. Și ar putea fi ideal pentru mutarea și cumpărarea proprietății dvs. de vânzare în Noua CAledonia

Satul Bourail este un oraș pitoresc cu numeroase clădiri istorice, precum și un far vechi în Gouaro și vechiul oficiu poștal militar. Muzeul Bourail oferă o privire asupra

istoria Noii Caledonii și puteți vedea și ultima ghilotină folosită în țară. În afara orașului în sine se află reciful de corali, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. Unul dintre cele mai faimoase monumente ale acestui oraș este Bonhomme de Bourail, o formațiune stâncoasă de pe coastă care își ia numele din presupusa asemănare cu un bărbat purtând o pălărie.

Așadar, puteți alege una dintre aceste insule magnifice în care achiziționați o proprietate de vânzare în Noua Caledonie și suntem siguri că veți găsi proprietatea potrivită pentru dvs.

  •  
    Mutarea în Noua Caledonie. Expatriați și locuiți în Noua Caledonie

        Suntem acum în mijlocul sezonului de vară. Turiștii invadează cele mai însorite plaje, mulți căutând o destinație de ultim moment pentru a putea să se bucure de o liniște după un an intens de muncă și sacrificiu. Știm cu toții că vara este sezonul cel mai așteptat din mai multe motive. Dar ...

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB